8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

DP il teşkilatı basına tanıtıldı

DP GİRESUN İL TEŞKİLATI BASINA TANITILDI

Demokrat Parti (DP) Giresun İl Başkanı Selim Sağlık, kendisinin ve il teşkilatının görevine devam ettiğini söyledi.

Sağlık, Giresun Gazeteciler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, il teşkilatını basına tanıttı. 16 Aralık 2009 tarihinde Giresun il yönetimi oluşturmakla görevlendirildiğini vurgulayan Sağlık, Giresun'da çok saygın yeri ve taraftarı olan 43 kişilik güçlü bir il teşkilatı oluşturarak, çalışmalar başladıklarını vurguladı.

Oluşturduğum yönetim kurulunu onaylatmak üzere genel merkeze sunduğunu, ancak henüz kendisine müspet veya menfi bir cevabın kendisine iletilmediğini ifade eden Sağlık, basında son günlerde il başkanlığı için başka bir ismin görevlendirildiğini öğrendiğini kaydederek "Bugünkü iktidara alternatif olarak hazırlanan ve 60 yıllık mazisi bulunan Demokrat Parti'nin üst düzey yöneticilerinin birine verdiği görevi almadan, bir başka kişiye görev vermek gibi bir hataya düşme gafletini göstermeleri affedilir ve hoş görülebilecek bir durum değildir" dedi.

Kendisinin ve il teşkilatının görevine devam ettiğine dikkat çeken Sağlık, "Halen il başkanlığı görevim sürüyor. Zamanında Giresun'un 5.milletvekili benim diyen ve bu dediğini unutan bir zihniyetin destekleyeceği liste ile bir yere varılamayacağı aşikardır. Bazı malum kişiler, kalleşçe ve insafsızca ortaya attıkları çamurda yine kendileri boğulacaklardır. Kim olduklarını sorarsanız onlar kendilerini gayet iyi bilirler. İlçeleri de kapsayacak şekilde oluşmuş bir ekibiz. Ve bu ekip şartlar ne olursa olsun haklı demokratik mücadelesini Demokrat Parti içersinde yılmadan usanmadan yerine getirmeye devam edecektir. Zamanı geldiğinde siyasette kimin tabanının olduğu, kimin olmadığı da taktir edilecektir. Giresun kamuoyunu bu durumdan bilgilendirmeyi bir görev sayıyorum" diye konuştu.

Sağlık, daha sonra 43 kişilik il teşkilatını basın mensuplarına tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 16:28:03
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 23:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?