8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

DP'li Muammer Usta istifa etti

DEMOKRAT PARTİ GİK ÜYESİ MUAMMER USTA GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Demokrat Parti GİK üyesi Muammer Usta partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Usta, Giresun Gazeteciler Derneği’nde düzenlediği basın toplantısında DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’a da ağır eleştirilerde bulundu ve Cindoruk’u sözünde durmamakla suçladı.

Usta ile birlikte Anavatan Partisi çatısı altında siyaset yapan ve DP ile birleşme sonucunda tüzük gereği bu partinin üyeleri durumuna gelen 50 arkadaşı da DP den istifa ettiklerini açıkladılar.

Usta, 2007 yılında ANAP ve DP’nin birleştiğini ancak 2002’den önce siyaseti kirletenler ile kirlettiği tescil edilenlerin milletin kendilerine vermediği iradeyi yine bir takım ayak oyunları ile karanlık ilişkilerden medet umarak kirli elleriyle kirlettiğini ve genel başkanlarının da buna göz yumduğunu ileri sürdü.

Muammer Usta ”Geçmişte başında bulundukları partilerinin gururunu ve itibarını düşünerek kaçıp gidenler ve bu süreçte kendilerine partisine sahip çıkması veya yardım edilip her defasında ret cevabı alınan kişiler bugün Demokrat Parti’ye sahiplenme adı altında gerçek partilileri dışlayarak merkezde millete umut olan partimizi de yok etme gayreti içindedirler. Bugün bu istifa yeni bir yol yürüyüşünün başlangıcı olacaktır” dedi.

DEMOKRAT PARTİ GİK ÜYESİ MUAMMER USTA GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 15:53:04
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 17:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?