3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

DSP'nin başkan adayı tanıtıldı

Mahalli İdareler Seçiminde Demokratik Sol Parti’nin (DSP) Giresun Belediye Başkan adayı Avukat Ali Okusal oldu.


DSP Giresun İl Başkanı Mehmet Turan, başkan adayının tanıtılması amacıyla düzenlenen töreninde yaptığı konuşmada, İl Teşkilatı olarak 2009 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Seçimde başta Giresun Belediyesi olmak üzere birçok belediyede iddialı olduklarını dile getiren Turan, “DSP Giresun İl Teşkilatı olarak tek vücut olmuş bir şekilde Mahalli İdareler Seçimi'ne hazırlanıyoruz. Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da iddialıyız. Giresun'da, Mahalli İdareler Seçimi'nden birinci parti olarak çıkacağımıza yürekten inanıyoruz”dedi.


DSP'nin Giresun Belediye Başkan adyaı Avukat Ali Okusal ise, DSP'den başkan adayı gösterilmesinin kendisi için büyük onur olduğunu dile getirdi. Okusal, Giresun Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Giresun'u daha modern ve yaşanabilir bir kent yapacağını belirterek “Giresun'u daha modern ve yaşanabilir bir kent yapmak için gerekli proje hazırlıklarına başladım. Kısa zamanda da tamamlayarak kamuoyuna açıklayacağım” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?