3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

DYP, Giresun adaylarını tanıttı

Doğru Yol Partisi (DYP) Giresun İl Teşkilatı, 28 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde ilçe ve beldelerde belediye başkan adaylarını basına tanıttı.
Özel İdare Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen tanıtım töreninde konuşan DYP Giresun İl Başkanı Selim Başar, 28 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde il genelinde bulunan belediyeleri almak istediklerini söyledi. Başar, partililere seslenerek, "Bugüne kadar olan herşey geride kaldı. Artık gün birlik ve beraberlik günüdür. 28 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde DYP'liler biraraya gelerek, 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan Genel Seçimleri'nde alınan yenilginin bir rövanşını alarak, yerel alanda iktidara gelmeliyiz" dedi.
Başar, konuşmasının ardından merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını basına tanıttı. DYP'nin merkez ve ilçe belediye başkanları şu isimlerden oluştu:
"Giresun-Ergun Özdemir, Bulancak-Ferruh Zeki Apaydın, Çanakçı-Arslan Kaplan, Dereli-Eyüp Cinal, Espiye-İbrahim Önal, Görele-Hasan Namazcı, Güce-Ahmet Demir, Keşap-Hikmet Tekbaş, Piraziz-Hasan Şenel, Şebinkarahisar-Faruk Işıkverdi, Tirebolu-Atilla Taştemel, Yağlıdere-Mustafa Ersoy, Alucra-Ömer Candan, Çamoluk-Yaşar Düz, Doğankent-Resul Yazıcı"
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2004 Cumartesi 02:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?