29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Elden Gıda'ya tasarım ödülü

Giresun'da fındık üretimi yapan Elden Gıda Sanayii’ne, Grafikerler Meslek Kuruluşu tarafından düzenlenen yarışmada ambalaj üzeri grafik tasarım dalında başarı ödülü verildi.

Elden Gıda Sanayi Müdürü Kubilay Yaman, ürünlerinin ambalaj kutusuyla Grafikerler Meslek Kuruluşu'nun düzenlediği yarışmaya katıldıklarını ve ambalaj üzeri grafik tasarım dalında başarı ödülü aldıklarını belirtti. Yarışmanın 28. kez düzenlendiğini ifade eden Yaman, konularında uzman grafik tasarım profesörlerinden oluşan jüri tarafından grafik tasarımında başarılı ürünlerin ödüllendirildiğini dile getirdi.

Aldıkları ödülün kendileri açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Yaman, “Giresun'da Elden Gıda Sanayi olarak yaklaşık bir yıldır faaliyet yürütüyoruz. Biz, kişiye özel fındık üretimi yapan bir firmayız. Aldığımız bu ödül, Giresun kalite fındığımızın tadının yanı sıra, bir hediye veya ikram değerinin de katılması suretiyle, Giresun kalite fındığımızın mevcut iç pazardaki satışlarının artırmasında değerli katkılarda bulunacaktır” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 14:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?