3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Emniyet Müdürü Akın, veda turunda

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Giresun Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın, 4 yıl görev yaptığı Giresun'dan çok güzel anılarla ayrıldığını söyledi.

Veda ziyaretlerini sürdüren Akın, Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nu ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklama yapan Akın, 28 Aralık Cuma günü Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki yeni görevine başlamak için Giresun'dan ayrılacağını söyledi.

Giresun'da 4 yıl görev yaptığını hatırlatan Akın, "Giresun'dan fiziki olarak ayrılacak olmama rağmen kalbim her zaman Giresunlularla olacak. Giresun'da görev yapmak benim için bir şereftir. Böyle güzel bir ilde çalışmış olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Akın, görev süresince Giresun halkının desteğini alarak önemli hizmetlerde bulunduklarını belirterek "Giresun'da görev yaptığım süre içerisinde Giresun halkının destekleriyle çok şey yaptık. Biz burada bir takım oyunu oynadık. Halkımızın desteği ve onlarla kurduğumuz empati sonucu bin kişilik polis ordusuyla halkımızın yanında, hemen yanı başında yer almaya çalıştık" diye konuştu.

Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu Müdürü Osman Şeyranlıoğlu, Akın'a resminin bulunduğu bir tabak hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 18:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?