7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Emniyet Müdürü'ne veda yemeği

GİRESUN MERKEZE ALINAN GÖRELE EMNİYET MÜDÜRÜ KARAGÖZ’E MUHTARLARDAN VEDA YEMEĞİ

Giresun'un Görele ilçesinde 2,5 yıldır görev yapan ancak bir süre önce Giresun Valiliği kararnamesiyle Giresun merkeze alınan İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Karagöz için ilçedeki mahalle muhtarları tarafından bir veda yemeği verildi.

Verilen yemeğe, Görele Emniyet Amiri İlhan Yıldırım, Görele Trafik Tescil Büro Amir vekili Komiser Derviş Şahin, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Yemekte muhtarlar adına bir konuşma yapan Bozcaali mahalle muhtarı Mehmet İyibil, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Karagöz’ün iyi bir idareci olduğuna dikkat çekerek, “Emniyet müdürümüz iki buçuk yıllık bir dönemde Görele’de başarılı işlere imza atmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Veda yemeğinde Görele’de her kesimden destek gördüğünü, zorlukları el birliği ile çözdüklerini belirten Gökhan Karagöz ise ”Öncelikle Böyle güzel bir veda yemeği düzenlediği için mahalle muhtarlarıma teşekkür ediyorum. 2,5 yıl çalıştığım Görele’de unutulmaz anılarım oldu. Görele halkı bunu bilsin ki, Giresun'da bir kardeşlerinin olduğunu, her zaman kapımın kendilerine açık olduğunu burada söylemek istiyorum. Beni onore eden bütün mahalle muhtarlarına şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

Görele Mahalle Muhtarları adına Bozcaali Mahalle Muhtarı Mehmet İyibil, Emniyet Müdürü Gökhan Karagöz’e hizmetlerinden dolayı fındık maketi sundu.

Öte yandan Görele’de 15 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan “Karadeniz Fırtınası 1” operasyon öncesi gerçekleştirilen teknik takip çerçevesinde telefon görüşmelerinde İlçe Emniyet Müdürü Karagöz’ün isminin geçtiği belirlenmiş ve İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Karagöz, Valilik Kararnamesi’yle yaklaşık 2 hafta önce Giresun il merkezine alınmıştı.

GİRESUN MERKEZE ALINAN GÖRELE EMNİYET MÜDÜRÜ KARAGÖZ’E MUHTARLARDAN VEDA YEMEĞİ
GİRESUN MERKEZE ALINAN GÖRELE EMNİYET MÜDÜRÜ KARAGÖZ’E MUHTARLARDAN VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 11:53:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 10:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?