3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

En centilmen bizim polisimiz

Hollanda'da 9-13 Ekim tarihleri arasında yapılan Uluslararası Polis Birliği (İPA) 24. Dünya Polis Teşkilatları Salon Futbol Turnuvası'na ilk kez katılan Giresun Emniyet Müdürlüğü takımı, turnuvanın en centilmen takımı seçildi. 

İPA Giresun Genel Sekreteri ve Giresun Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Engin Bayraktar, yaptığı açıklamada, İPA tarafından düzenlenen turnuvaya 57 ülkenin polis teşkilatlarından 120 takımın katıldığını söyledi. Bayraktar, Türkiye'yi temsilen İstanbul ve Ankara Emniyet müdürlükleriyle birlikte turnuvaya katıldıklarını aktararak, Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak Rus takımının birinciliği elde ettiği turnuvada 120 takım arasında 33. sırayı aldıklarını vurguladı. 

Bayraktar, 5 gün süren turnuvada Giresun Emniyet Müdürlüğü takımının en centilmen takım seçildiğini, bu nedenle kendilerine Centinmenlik Kupası verildiğini kaydederek, "İlk kez katıldığımız bir turnuvadan kupayla dönmeyi başardık. Bunun için çok mutluyuz" dedi.
2007 Temmuz ayında İspanya'da yapılacak olan şampiyonaya davet aldıklarını dile getiren Bayraktar, "Hollanda'da yapılan turnuva bizim için güzel bir tecrübe oldu. İlk kez katılmamıza rağmen iyi sonuçlar alarak, başarılı olduğumuza inanıyorum. Amacımız 2007 yılında İspanya'da yapılacak olan turnuvayada katılarak, daha başarılı sonuçlar elde etmek" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 18:57:10
Güncelleme :16 Ekim 2006 Pazartesi 19:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?