8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Engellilere diksiyon kursu

GÖRELE’DE ENGELLİLERE DİKSİYON KURSU

Giresun’un Görele İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi üyeleri için düzenlenen diksiyon kursu sona erdi.

Görele Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen diksiyon kursu dernek binası toplantı salonunda Akademisyen Güngör Dönmez tarafından verildi. İletişim ve konuşma sırasında yaşadıkları zorlukları aşmak, hataları görmek, daha iyi ve etkili bir konuşmacı olabilmeyi hedefleyen engelliler, katıldıkları kursun umduklarından daha güzel geçtiğini ifade ettiler.

Düzenlenen kursun yaklaşık 120 saat sürdüğü bildirilirken, kursa katılan 20 kursiyerden 18’i kurs bitirme belgesi almaya hak kazandığı bildirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Bülbül Genç, kursun çok verimli ve sıcak bir ortamda geçtiğini, bundan sonraki yaşamlarında öğrendikleri teknikleri uygulayacaklarını belirtti.

Omurilik Felçlileri Derneği’ne her zaman destek verdiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Görele Halk Eğitimi Müdürü Mehmet Menteşe, “Eğitim konusunda biz Halk Eğitimi Merkezi olarak her zaman Omurilik Felçlileri Derneği’nin yanındayız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 12:37:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 16:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?