1
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Esnafla kahvaltı keyfi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Şeyhkeremettin Mahallesi Kadınlar Pazarı esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Mahalle esnafının sorunlarının ele alındığı toplantıda öne çıkan en büyük sorun trafik oldu. Kahvaltıda esnaf trafikten yana şikayetini dile getirirken, Belediye Başkanı Kerim Aksu, yeni otopark alanlarının ve parkomat sisteminin her geçen gün park sorununu çözme yolunda ivme kazandığını ifade etti.

Başkan Aksu “Belediyemizin halpazarına kazandırdığı yeni binasının altı tamamen otopark olarak düzenlenmiş ve çevredeki esnafların bu otoparkla rahatlayacaktir. Bunun yanı sıra önceden esnaflarımız veya vatandaşlar araçlarını park ettikleri yerden akşama kadar almazlardı. Şimdi ise parkomat sisteminin uygulamaya geçmesiyle bir çokları araçlarını evlerini kapılarında bırakarak çarşıya yürüyebiliyor. Zaten gelişmiş modern şehirlerde, ülkelerde de yöntem budur. Bu konuda vatandaşlarımız, esnaflarımız duyarlı olursa trafiğimiz daha rahatlayacaktır. Ayrıca elbet deki yeni alternatif çözümler üretme yoluında çalışmalarımız sürecektir” dedi.

Başkan Aksu, bir yılı aşkın süredir kadınlar pazarındaki belediye hizmet binasının inşaatından dolayı çevre esnafına verilen rahatsızlık verdiklerini belirterek anlayışlarına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2012 Perşembe 17:48:55
Güncelleme :23 Haziran 2012 Cumartesi 19:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?