4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Espiye'de trafik kazası

Giresun'un Espiye İlçesi’nde dün gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Adabük Mahallesi sahil yolunda Sinan Aksuoğlu (24) yönetimindeki 41 LU 608 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle şarampole devrildi. Kazada Hatice Altunay (31) olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Sinan Aksuoğlu'yla birlikte aynı otomobilde bulunan Saniye Türüt (36), İsmail Türüt (36), Zeynep Altunay (27), Ramazan Altunay (24), Ali Altunay (28) ve 5 aylık Sümeyye Altunay yaralandı.

İlk tedavileri Espiye Devlet Hastanesi’nde yapılan yaralılar daha sonra Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevkedilerek burada tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 11:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin IP: 85.107.225.xxx Tarih : 12.11.2006 21:17:41
şöferinuykusuzluğu nedeniylemeydane gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti ve mahkeme sonucunda serbet bırakıldı.polise ilk verilen ifadelerinde kendielerini haklı durumuna çıkarmişlardır ve arabanın sahibi kaza yapan çoçuktan(sinan)para istenilmiştir arabanın sahibi tararfından .ayrıca arabayı kaza yapan kişinin de kendi hatası yüzünden 2 kişinin ölmesine sebeb olmuştur ve kaza yapan kişinin de yakınları tarafından olaya susturulmaya çalışılmıştır .ve ifadelaein yanlış olduğu ve kendini kurtarması için adaleti yanıltıyor ve gerçeğin savcı tarafından araştırılması nı ve olay yerindeki izlenimleri ni incelemesini taleb adiyoruz .onlar şimmdi dolaşıyuor ama geride kalan ölenlerin ailesi ne durumda bubuda adaletin görmesini ve adaletli bir şekilde adalet göstermesini rica ediyoruz burada başka oyunlar dönüyor ve adaletimize yakışmayan şeyler bunlar adaletse devlet inceleme yapar adalet olur ama onlar kendi menfaatlerinden dolayı hepsini ağız birliğiyle aynı oyunları oynuyorlar gereğinin yapılmasını arz ederim