3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Ferit Özkan adaylık yarışında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Meclisi eski üyesi Ferit Özkan, CHP'den Giresun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Özkan, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP Giresun il teşkilatında çeşitli görevlerde bulunduğunu ve CHP'den Giresun Belediye Meclis üyeliği yaptığını söyledi. 29 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'nde Giresun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu anlatan Özkan,"Demokratik toplum, büyüyen Giresun ekonomisi, hakça paylaşım, CHP'nin ve benim hedefimdir" dedi.

Giresun Belediye Meclis üyeliği yaptığı sırada kentin alt yapısı, imarı ile ilgili bilgi ve tecrübe kazandığını anımsatan Özkan, şöyle konuştu: "Bilgi, deneyim ile hizmet etme aşkını ve enerjimi Giresun halkıyla bütünleştirme kararlılığı içinde belediye başkanlığına aday olmak için ilk adım olarak CHP'den aday adaylığımı açıklıyorum. Parti tabanıma, Giresun halkına güvenerek bu yola çıktım, kendime güveniyorum. Hep halkın arasında, yüzüm onlara dönük yaşadım. Halkımız, şehrin anahtarını bana teslim ederse o anahtarla hep birlikte, gönül gönüle, omuz omuza Giresunluya layık olacağız. Güzelliklerin önündeki engelleri beraber aşacağız. Atacağımız her adım şehrimizin ilerlemesine, gelişmesine yönelik olacaktır."

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 18:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?