3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Fiskobirlik Olağanüstü Genel Kurulu

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) 12 Eylül 2006 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yönetim kurulu seçiminin yanı sıra birliğe bağlı iştirak ve bazı gayrimenkullerin satışlarının da görüşüleceği bildirildi. 

FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Olağanüstü Genel Kurul'un 12 Eylül Salı günü Giresun'da yapılacağı belirtilerek, genel kurulda 11 gündem maddesinin görüşüleceği kaydedildi. Olağanüstü Genel Kurul'daki gündem maddeleri arasında yönetim kurulu seçimlerinin yanı sıra birliğin iştirakleri olan Ordu Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş, EFİT Sanayi ve Ticaret A.Ş, FİSKOMAR Gıda Temizlik ve Marketçilik A.Ş. ile FİSKOBİRLİK'in Başak Sigorta'da bulunan hisselerinin satışlarının da görüşüleceği ifade edildi. 

Açıklamada, FİSKOBİRLİK'in Olağanüstü Genel Kurul'da ayrıca birliğe ait genel müdürlük binasıyla Trabzon, Akçakoca, Ordu ve Düzce'de bulunan iş merkezleri ve genel kurulun tespit edeceği bazı gayrimenkullerin de satışlarının görüşüleceği kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 16:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?