29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Futbol sahası yapılıyor

Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Yavukemal beldesine futbol sahası yapımının sürdürüldüğü bildirildi.


Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal, yaptığı açıklamada, beldede yaşayan gençleri spora teşvik etmek amacıyla belediye olarak çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Önal, belediye olarak yaptıkları girişimler sonucu beldeye futbol sahasının yapımı hususunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldığını kaydederek "Belediye olarak, beldemizin gelişimi için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Rutin hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da önemli projelerimiz bulunmakta ve bunları birbir hayata geçirmekteyiz. Bu projelerimizden birisi de beldemizde futbol sahası yapımını sağlamaktı. Bu yönde yoğun girişimlerde bulunduk ve istediğimizi almayı başardık. Beldemize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından futbol sahası yapımına başlanıldı ve kısa zamanda da tamamlanacak" dedi.


Önal, futbol sahasının 70 bin liraya mal olacağını ve belde de önemli bir görevi yerine getireceğine inandıklarını kaydetti.


Belediye olarak, futbol sahasının yapımının ardından belde de amatör olarak futbol takımı kurmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Gençlerimiz futbola oldukça mehilliler. Dereli ilçesinde düzenlenen futbol turnuvalarına katılıyor ve önemli dereceler elde ediyorlardı. Ancak saha sorunumuz mevcuttu. Yapımı süren sahamızın tamamlanmasının ardından gençlerimizin daha iyi futbol çalışmaları yapacakları bir alanları olacak. Belediye olarak yine öncülük yaparak, sahamızın da avantajıyla Giresun'da amatör liglerde mücadele edecek bir takım kurmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 10:37:57
Güncelleme :24 Haziran 2009 Çarşamba 10:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?