3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

GESOB'tan Büyükanıt'a destek

Giresun Esnaf ve Sanaatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, birlik olarak terörün önlenmesine yönelik madden ve manen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve Türk Ordusu'nun yanında olduklarını söyledi.

Kara, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin ülke bütünlüğünü hedef alan bölücü terör örgütünün faaliyetlerini her geçen gün arttırarak devam ettirdiğine dikkat çekerek, bu durumu lanetlediklerini belirtti. Terörü önlemekle görevli siyasi iktidarın bu yönde bir çalışması ve tavrının bulunmadığını iddia eden Kara, bu durumun Türk halkını endişeye sevk ettiğini aktardı.

Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan silahlı kuvvetlerine yönelik sinsice yıpratmaya yönelik faaliyetlerin bulunduğuna işaret eden Kara, bu durumu kınadıklarını dile getirerek "Şu çok açık olarak bilinmelidir ki, her kim Türk Milleti'nin bağrından çıkan şanlı ordumuza ve mensuplarına dil uzatmışsa karşısında milleti bulmuştur. Daima bulmaya da devam edecektir" dedi.

Birlik olarak terörün önlenmesine yönelik madden ve manen Türk Ordusu'nun saflarında olduklarını vurgulayan Kara,"Terörün önlenmesine yönelik Genelkurmay Başkanımızın tüm ifade, beyan ve bildilerine GESOB olarak katılıyoruz. Madden ve manen şanlı ordumuzun saflarında olduğumuzu iftiharla kamuoyuna arzediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 13:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?