3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun çıkışını sürdürmek istiyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'u çalıştıran kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal, Malatyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Dün kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Malatyaspor'u 2-0 mağlup ettiklerini hatırlatan Küçükşahal, karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Malatyaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını kaydeden Küçükşahal, "Karşılaşmada maçı kazanmak isteyen taraf bizdik. Futbolcularım maç boyunca çok iyi bir performans gösterdiler. Malatyaspor karşısında hak ettiğimiz ve bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetten dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz" dedi.

Ligde son haftalarda yakaladıkları çıkışı, ligin ikinci yarısında da sürdürmek istediklerini dile getiren Bekir Küçükşahal, "Son haftalarda önemli bir çıkış yakaladık. Son oynadığımız 3 maçtan ikisini kazanmayı başardık. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirmek hedefindeyiz. İnşallah yakaladığımız çıkışı, ligin ikinci yarıda sürdürmek istiyoruz. Ligin ikinci yarısında Giresunspor'un bu ligde varolduğunu herkese göstereceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 18:37:57
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 18:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özcan akbayrak IP: 85.101.96.xxx Tarih : 30.12.2008 13:48:56

yeni yönetime yüveniyorum ama tranfer yapması lazım hersene düşme korkusu yaşıyoruz bunu yaşamıyalım lütfen