7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Giresun misafirlerini uğurladı

GİRESUN’DAN ERZURUM’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Gönül Köprüsü” projesi kapsamından Erzurum’dan Giresun’a gelen 200 öğrenci gezisini tamamladı.

Giresun Atapark’ta düzenlenen veda töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak, “İlimize Erzurum’dan gelen 200 öğrenci ve öğretmenler bir haftadır bize emanetti. Onlara bir hafta boyunca Giresun’u doğudan batıya, yaylalarıyla, deniziyle tanıtmaya çalıştık. Bu gezi süresi içerisinde umut ediyoruz ki güzel dostluklar kuruldu. Giresun’umuz için güzel izlenimler kazandırıldı. Ayrıca 200 öğrenci ve öğretmenlerimizin Giresun gezisi sırasında bizlere destek veren bütün belediyelerimize kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Erzurum’dan gelen öğrenci kafilesi sorumlusu Erol Çevrin ise Giresun’da bulunmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek “Beklediğimizden güzel günler geçirdik. Giresun’un doğasını, kültürünü ve güzelliklerini gördük, Giresunlular’ın misafirperverliğini tanıdık. Kısacası Giresun hakkında bilgi sahibi olduk. Edindiğimiz bu güzel izlenimleri de gittiğimiz her yere götüreceğiz” diye konuştu.

GİRESUN’DAN ERZURUM’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 16:59:03
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?