3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun'a alternatif yol

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, Giresun'un güneyinden geçecek yeni bir yola ihtiyaç duyulduğunu belirterek bu yolun yapılmasının büyük avantajları beraberinde getireceğini söyledi.


Kara, birlik binasında düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehir içi geçişi çalışmalarının tüm girişimlere rağmen tamamlanamadığını kaydetti. Bu sebeple bir çok kaza yaşandığına dikkat çeken Kara, bu kazalarda insanların hayatını kaybettiğini dile getirdi.


Yaptıkları araştırmalar sonucunda Giresun şehir içi geçişinin projeye uygun yapılmadığını tespit ettiklerini öne süren Kara, konuyla ilgili olarak Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.
Giresun'un güneyinden geçecek yeni bir yola ihtiyaç duyulduğunu savunan Kara, “Giresun şehir içi geçişi, geleceği düşünürsek ihtiyaca cevap veremeyecektir. Bu nedenle Giresun'un geleceği için yeni bir yol projesi hazırlanmalıdır. Kentin güneyinden geçecek olan yeni yolun yapımı en kısa zamanda başlayarak tamamlanmalıdır. Mevcut iktidarın bu projeyi hayata geçirecek gücü bulunmaktadır. Proje hayata geçirilmesi durumunda her türlü desteği vermeye hazırız. Çocuklarımıza daha iyi bir Giresun bırakmak istiyorsak, bu proje tamamlanmalıdır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2007 Cuma 19:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?