4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Giresun'da huzur toplantısı

Giresun Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın, polis-vatandaş işbirliği nedeniyle Giresun'un huzurlu bir kent olduğunu söyledi. 

Akın, Giresun Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen "Huzur Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, Giresun'un halkının polise büyük destek olduğunu belirtti. Giresun halkından kendilerine gelen ihbarların yüzde 90'ının doğru olduğunu vurgulayan Akın, bu durumun bölge insanının kendilerine olan desteğinin kanıtı olduğunu kaydetti. 

Polis-vatandaş işbirliği nedeniyle Giresun'un huzurlu bir kent olduğunu aktaran Akın, "Suç ve suçlularla mücadelede Giresun polisi olarak halkımızın büyük desteğini almaktayız. Giresun halkı burada polisini seviyor ve büyük destek veriyor. Ben burada bunu gördüm. Halkımızın destekleriyle de suç ve suçlularla mücadelede başarılı sonuçlar almaktayız. Kenttin huzurlu bir yerleşim birimi olmasını istiyorsak sorunu polis ve halkımızın oluşturacağı birliktelikle çözebiliriz. Bu nedenle halkımızın polise olan desteği, geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam etmelidir" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2006 Perşembe 18:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?