3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun'da ligde kalma sevinci

Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Samsunspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, bu galibiyetle ligde kalmayı garantilemenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını söyledi!

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf olduklarını ve daha ilk dakikalarda yakaladıkları bir pozisyonu değerlendirerek öne geçtikleri ifade ederek, ''Golden sonra da oyundaki üstünlüğümüz devam etti. Yakaladığımız bir kaç pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi'' dedi.

İkinci yarıda oyun geneline hakim olan taraf olduklarını vurgulayan Birinci, şunları söyledi: 'Karşılaşmanın sonuna kadar rakip kalede sürekli gol aradığımız gibi, rakibimize de gol pozisyonu vermedik. Karşılaşma üstünlüğümüz ile sona erdi. Samsunspor galibiyetiyle ligde kalmayı garantilemenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Ligin bitimine 3 hafta kala, matematiksel olarak bunu ilan ettik. Sahada başarılı bir performans sergileyen oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra geriye kalan tüm karşılaşmalardan başarılı sonuçlarla ayrılarak, ligi en iyi yerde bitirmenin mücadelesini vereceğiz.''

AA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 18:50:19
Güncelleme :20 Nisan 2008 Pazar 18:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir esgünoğlu IP: 88.250.175.xxx Tarih : 22.04.2008 22:28:36

seneye daha iyi bir yerde bitirecegiz inşallah..