7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Giresun'da sıcak çatışma

GİRESUN'DA TERÖRİSTLERLE GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA ÇATIŞMA

Giresun-Şebinkarahisar karayolu Kanlıhan mevkiinde bir askere araca düzenlenen uzaktan kumandalı mayınlı saldırı sonrası bölgede operasyon başlatan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı bildirildi.

Mayınlı saldırının meydana geldiği Dereli ilçesi Kanlıhan mevkiine yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan Pınarlar bölgesinde, teröristlerin içerisinde savcının bulunduğu zırhlı araca uzun namlulu silahlar ile taciz ateşinde bulundukları ve bunun ardından akşam saatlerinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında sıcak çatışma çıktığı belirtildi. Yine bölgede sivil bir araca ateş açıldığı ve bir vatandaşın açılan ateş sonucu yaralandığı iddia edilirken, güvenlik güçleri bölgeye basın mensuplarını yaklaştırmıyor.

Saldırıda zarar gören askeri aracın üzeri branda ile örtülürken, bölgede yol boyunca alınan yoğun güvenlik önlemleri ve jandarma timleri dikkat çekiyor. Dereli ilçe çıkışında ise polis ekipleri barikat kurarak, bölgeden gelen araçları kontrol ediyor.

GİRESUN'DA TERÖRİSTLERLE GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA ÇATIŞMA
GİRESUN'DA TERÖRİSTLERLE GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA ÇATIŞMA
GİRESUN'DA TERÖRİSTLERLE GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA ÇATIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 20:18:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 09:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 85.104.21.xxx Tarih : 3.05.2010 22:39:44

Sayın Giresunlular Giresun çağdaşlığın mertliğin yiğitlerin harman olduğu topraklardır. Giresun topraklarında vatan hainleri yetişmez ve barınamaz. Siz Giresunlular eğer atanızın şehitlerimiz yerlerinde rahat uyumasını istiyorsanız o kalleşliği yapan vatan hainlerini bulur cezasını Giresunlular olarak verirsiniz bu sizlerin vatan için boyunuzun borçu. Giresun cennet köşesi bir yerdir terör ile anılması Giresun ve Giresunlulara yakışmaz.Giresun da yaşayan Giresunlular Giresun topraklarını iyi koruyun. vatan hainlerini yaşatmayınız, ya da t koruyamacağınız Giresun topraklarını top yekün terk ediniz. Giresun namertlerin yaşadığı yer değildir.