3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun'da solda birlik arayışları

Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) Giresun İl Başkanı Hayati Tökez, 2009 Mart'ında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için solda birliktelik sağlamak için girişimlerde bulunduklarını söyledi.


Tökez, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Giresun'da CHP ile Mahalli İdareler Seçimleri için işbirliğine gitmek amacıyla temaslara başladıklarını belirtti. İki parti arasında başlatılan işbirliği görüşmelerinin, solda birliğin sağlanması amacıyla büyük bir adım olduğuna dikkat çeken Tökez, CHP ile sağlanan işbirliğinin diğer sol partilerle de gerçekleşmesini hedeflediklerini kaydetti.


2009 Mart'ında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için solda birliktelik sağlamak için girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Tökez, "CHP ile başlattığımız işbirliği, diğer sol partilerle de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu bağlamda DSP ve ÖDP yöneticileriyle bugünlerde görüşmelerimiz olacak. Görüşmelerde Mahalli İdareler Seçimi için partiler arası işbirliğini ve solda birlikteliğin sağlanmasını görüşeceğiz. Bu girişimimiz, solda birlikteliğin sağlanması adına büyük önem taşıyor. Umarız ki bu girişimimiz olumlu sonuçlanır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 15:53:59
Güncelleme :6 Kasım 2008 Perşembe 16:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdi IP: 78.163.128.xxx Tarih : 14.11.2008 01:10:22

Köylüm şu solculuk ne sana yaradı nede bizim köye yaradı bir inad uğruna devam eip gidiyorsun. Sen hiç elme ile armudun toplandığını gördünmü. Hani sonuca ne yazacaksın ki? Şöyle insanlarını bir yokla seni milli ve manevi değerlere sahip ülkesine hizmet etme aşkıyla yanan bir siyasi hareket içinde görmek istiyorlar kendine bile faydası olmayan başka partilerden başkanlık adaylığı teklifi bekleyen artık modası geçmi,ş sosyalist söylemleri bi terk et be değerli kardeşim. İnşaallah hayırda birleşiriz. Baki selamlar