3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun'da su kesintisi

Giresun Belediye Başkan Vekili Hayrettin Konanç, su şebeke hattında yenileme çalışmaları nedeniyle 30-31 Mayıs 2007 tarihlerinde su kesintisinin yapılacağını söyledi. 

Konanç, belediyeye ait Taşbaşı Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi Geçişi çalışmaları nedeniyle sahilde bulunan su şebeke ana hattında yenileme çalışmalarının zaruri hale geldiğini belirtti. Belediye olarak su şebeke hattında yenileme çalışmalarının 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceğini aktaran Konanç, çalışmalar sırasında Giresun'da 2 gün süreyle su kesintisinin uygulanacağını kaydetti. 

Belediye olarak su kesintisi sırasından Giresunlular'ın mağdur olmamaları için gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayan Konanç, "Belediye olarak halkımızın su kesintisinden mağdur olmaması için çalışmaların hızla tamamlanması yönünde yoğun gayret sarfedeceğiz. Kısa sürede çalışmaları tamamlayarak şehre su verilmesi çalışacağız. Kesintiler sırasında da vidanjörler aracılıyla halkımızın su ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 17:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?