19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Giresun'da tek hedef galibiyet

Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Sandal, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Samsunspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.


Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Fatih Sandal, geçen hafta deplasmanda zirve mücadelesi veren Altay ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, zorlu maçtan 1 puan çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Samsunspor maçını kazanmak istediklerini dile getiren Sandal, "İkinci yarının ilk maçında kendi sahamızda Kardemir Demir Çelik Karabükspor karşısında arzu etmediğimiz bir yenilgi almıştık. Bu karşılaşmada alınan mağlubiyetin
telafisi için Altay deplasmanına mutlak puan veya puanlar almak için gitmiştik. Altay karşısında ilk yarıda yediğimiz golle devreyi 1-0 geride kapattık. Ancak ikinci yarıda toparanarak, beraberlik golünü bulduk. Şansımız yaver gitseydi galibiyet golünü atabilir ve sahadan 3 puanla ayrılabilirdik. Ancak olmadı. Yine de Altay gibi zorlu bir deplasmandan çıkarılan bir puan da iyidir. Samsunspor maçında alacağımız galibiyetle çıkışa geçmek istiyoruz. Samsunspor ile oynayacağımız Karadeniz derbisinde gülen taraf olmak istiyoruz" dedi. Giresunspor'un Samsunspor ile her zaman dostane ilişkiler içerisinde olduğunu vurgulayan Sansal, maçın dostluk havası içerisinde başlayıp, bitmesini arzu ettiklerini kaydetti.


Burindili Hassan Hakizimana ve Gençlerbirliği'nden kaleci Ramazan Köse ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Sandal, "Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık. Ancak tam olarak noktalamadık. Teknik heyetimizden talep gelmesi durumunda transfer yapabiliriz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?