7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Giresunspor, Orduspor'u bekliyor

GİRESUNSPOR, ORDUSPOR MAÇINI BEKLİYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Levent Eriş, yarın oynayacakları Orduspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi.

Eriş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün yaptıkları son antrenmanla Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladıklarını dile getirdi. Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını vurgulayan Eriş, Orduspor maçını kazanarak ikinci yarıya olumlu başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

Yarın oynayacakları Orduspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini ifade eden Eriş,"Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandık. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki gösterdiğimiz performansla bunu herkese gösterdik. Ligin ikinci yarısı çok farklı geçecek. Bu hafta oynanan maçlara bakıldığında bunu görebiliyoruz. Mücadele gücü yüksek, buna bağlı olarak hertürlü sonuca açık bir ikinci yarı bizi bekliyor. Biz ligin ikinci devresine hazırız. Ligin ikinci yarısı bizim için iyi geçecek. Oyuncularıma güveniyorum. Her iki

tarafta kazanmak isteyecek. Bu nedenle sahaya iyi bir mücadele yansıyacak. Ama kazanan taraf biz olmak arzusundayız. Biz kazanmak istiyoruz. Deplasmanda oynacak olmamız bizi ilgilendirmiyor. Kazanmayı amaçlayan bir ekibiz. İnşallah ligin ikinci yarısına iyi başlayacağız. Oyuncularımıza inanıyorum ve güveniyorum. Lige hazırız durumdayız" dedi.

Giresuspor ile Orduspor arasında yıllardır bir rekabet olduğunu, bu nedenle centilmence bir müsabaka oynanmasını istediklerini belirten Eriş," Yarınki mücadele yıllardır süren bir rekabete sahne olacak. Sportmence ve celtinmence geçmesini istiyorum maçın. Türkiye'de herkese örnek olmalı" diye konuştu.

Eriş, bir-iki transfer daha yaptıktan sonra transferi sonlandıracaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Giresunsporlu futbolcular, 24 yaşına giren Bolivyalı Ricardo Pedriel Suarez'e Brezilya usulü doğum günü kutlaması yaptılar.

GİRESUNSPOR, ORDUSPOR MAÇINI BEKLİYOR
GİRESUNSPOR, ORDUSPOR MAÇINI BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 16:11:05
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 20:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?