3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor 5 futbolcu alacak

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, 5 futbolcu daha transfer ederek transfere son vereceklerini söyledi.

Sandal, düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon hazırlıklarının İzmit Kartepe'de sürdürüldüğünü belirtti. Kartepe kampının oldukça verimli geçtiğini kaydeden Sandal, burada hazırlık maçı yaparak, Kartepe kampnını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını vurguladı.

İzmit Kartepe kampının 2 Ağutos Cumartesi günü sona ereceğini dile getiren Sandal, " 6 Ağutos tarihine kadar futbolculara izin vereceğiz. 4 günlük iznin ardından Bolu Termal Otel'de üçüncü etap kampını gerçekleştireceğiz. Burada da bir turnuvaya katılarak hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlarda eksikliklerimizi görerek, gerekli tedbirlerimizi alacağız" dedi.

Sandal, 5 futbolcu daha transfer ederek, transfere son vereceklerini ifade ederek "Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Giresunspor'a önemli katkı sağlayabilecek isimleri kadromuza kattık. En son Nazilli Belediyespor'dan Gökhan Altındaş'la 2 yıllık sözleşme imzaladık. Mardinspor'dan da Koray Karagözoğlu'yla da prensipte anlaşma sağladık. Yönetim kurulu olarak 5 futbolcu daha transfer ederek, transfere son vereceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 14:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?