3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor Atatürk Stadı'nı kiraladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, karşılaşmalarını oynadığı Atatürk Stadı'nı 10 yıllığına kiraladı.

Valilikte yapılan imza törenine, Vali Mustafa Taşkesen, Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden katıldı. Törende konuşan Vali Taşkesen, Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan gelen talep üzerine stadın kulübe kiralandığını söyledi. Taşkesen, 10 yıllığına Atatürk Stadı'nın Giresunspor'a kiralandığını kaydederek, kira bedeli olarak yıllık 6 bin YTL gibi çok cüzzi bir kira bedelinin alınacağını kaydetti.
Valilik olarak Giresunspor'a imkanlar ölçüsünde hertürlü desteğin verilmekte olduğunu ve verilmeye de devam edileceğini kaydeden Taşkesen, Giresun halkı ve Giresunlular'ın kulübe destek olmalarını istedi.

Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ise, Vali Taşkesen'in Giresunspor'a büyük destekler verdiğini aktararak, "Stadın kiralanması konusu uzun bir süreçten geçti. Uzun süren girişimlerimiz sonucu Atatürk Stadı'nın Giresunspor'a 10 yıllığına devrini sağladık. Desteklerinden dolayı sayın valimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Taşkesen ve Kitapçı, Atatürk Stadı'nın 10 yıllığına Giresunspor'a kiralanmasını içeren protokolü imzaladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 15:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?