3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor çıkışını sürdürmek istiyor

Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Yaraman, Erzurumspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak liderliği devam ettirmek istediklerini söyledi. 

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Gurubu'nda Ekstra Play-off mücadelesi veren Giresunspor'da, hafta sonu oynanacak Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Kulübün Basın Sözcüsü Ali Yaraman, hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacakları Erzurumspor maçında galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını söyledi. Lider olduklarını hatırlatan Yaraman, şu ana kadar çok iyi sonuçlar aldıklarını ve bu başarıyı Erzurumspor karşısında da sürdürmek istediklerini ifade etti. 

Rakipleri Erzurumspor'un küme düşme hattından kurtulmak için mücadele ettiğini ve maçın bu açıdan zor geçeceğini belirten Yaraman, "Erzurumspor düşme hattında bulunan bir takım. Buradan da kurtulma mücadelesi veriyor. Son haftalarda da iyi sonuç alıyorlar. Bu nedenle Erzurumspor karşılaşması oldukça zor geçecek. Maç için gerekli önlemleri alıyoruz. Sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 09:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?