3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor divan heyetine kaldı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da yönetim kurulu için taliplinin çıkmaması sonucu kulüp divana kaldı.


Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Genel Müdürlüğü Merkez Lokali'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'a 571 delegenin 110'u katıldı. İbrahim Özkul'un divan başkanlığını yaptığı Olağanüstü Genel Kurul'da, yönetim kurulu için herhangi bir adayın çıkmaması nedeniyle kulüp İbrahim Özkul başkanlığındaki Enver Günaydın ve Ali Rıza Yıldız'dan oluşan divan heyetine kaldı. Divan Başkanı İbrahim Özkul, yapılan Olağanüstü Genel Kurul'un hemen ardından yönetim kurulu oluşumu için
çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
Özkul, yönetim kurulunun oluşumu için Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Giresun milletvekilleri, Giresun'un bürokratları ve işadamlarıyla görüşmeler yapacaklarını vurgulayarak "Kısa zamanda Giresunspor'u güçlü bir yönetim kuruluna kavuşturacağız" dedi.
Olağanüstü Genel Kurul'da konuşan Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, kulübün divana kalışının, herkesin benimseyeceği ve güçlü bir yönetim kurulunun oluşumu açısından önemli bir kazanım olacağını söyledi. Taşkesen, divan sürecinde güçlü bir yönetim kurulunun çıkacağını vurgulayarak, "Biz de oluşacak yönetim kuruluna her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.
Giresunspor'un Olağanüstü Genel Kurul'una CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, Giresun Emniyet Müdürü Cemal Levent, AK Parti Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, CHP Giresun İl Başkanı Kerim Aksu, kulüp eski başkanları ve yöneticileri ve delegeler katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 17:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?