19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Giresunspor iddalı!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, teknik direktör Engin Korukır hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kayseri Erciyespor maçında sahadan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Korukır, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, gelen talep üzerine ve başarılı olacağına inandığı için Giresunspor'la anlaştığını belirtti. Giresunspor'un ligde bulunduğu durumu iyi bildiğini kaydeden Korukır, Giresunspor'un iyi yerlere gelmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

 

Hafta sonu deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Korukır, bu karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini belirterek şöyle konuştu:
"Kayseri Erciyespor küme düşme hattında, Giresunspor'dan bir sıra altta bulunuyor. Bu nedenle maç 6 puan değerinde olacaktır. Bu maçı kesinlikle kazanmalıyız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. 6 puanlık maçtan gülen taraf biz olacağız" dedi.
Öte yandan, Giresunspor kafilesi, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyespor maçı hazırlıklarını Sivas'ta sürdürmek için bugün bu kente gitti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 18:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?