8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Giresunspor Kayseri'ye gitti

GİRESUNSPOR KAYSERİ'YE GİTTİ

Bank Asya 1. Lig'de, Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Giresunspor kafilesi karayolu ile Kayseri'ye hareket etti.

Kayseri'ye hareket öncesinde Giresunspor Futbol Şub Başkanı Şerif Ayvalı ve Teknik Direktör Bahri Kaya, kulüp binasında futbolcularla bir toplantı düzenledi.

Futbol Şube Başkanı Şerif Ayvalı yaptığı açıklamada Kayseri Erciyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Zorlu Kayseri Erciyespor maçına, teknik direktör Bahri Kaya ve yardımcıları nezaretinde hazırlanan futbolcularımız, çok iyi bir çalışma dönemi geçirdi. Futbolcularımız, teknik heyet nezaretinde çok yoğun bir hazırlık döneminden geçti. Tüm hesaplarımız galibiyete yönelik. Takımda, yönetim kurulunun aldığı olağanüstü kongre kararı sonucu cumartesi günü yapılacak kongre nedeniyle biraz

olumsuz hava varsa da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, başarılı olmak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kulübün için de bulunduğu durum aşılamayacak bir sorun değil aksine her kulübün yaşayacağı sıradan olaylardır" dedi.

Kulübün kongre kararı nedeniyle olumsuz bir hava içerisinde bulunduğunu ifade eden Teknik Direktör Bahri Kaya ise, "Maç öncesinde kongre kararı olumsuz bir gelişme. Ancak, futbolcularımızın, Kayseri Erciyesspor maçına hırslı ve istekli hazırlanmış olması galibiyet umutlarımızı daha da arttırıyor. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Rakibimiz çok güçlü bir kadroya sahip. Kendi sahasında da karşımıza mutlak galibiyet için çıkacağını biliyoruz. Ancak, bizim için rakip takımın düşüncesi önemli değil. Önemli

olan bizim düşüncemiz. Takım olarak her maça iyi futbol ve mutlak galibiyet için hazırlanıyoruz. Deplasmanda olmamız da hiç önemli değil" diye konuştu.

Yapılan değerlendirmenin ardından Kayseri Erciyesspor deplasmanı için yola çıkan futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

GİRESUNSPOR KAYSERİ'YE GİTTİ
GİRESUNSPOR KAYSERİ'YE GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 17:49:05
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 10:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?