8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Giresunspor kongresi ertelendi

GİRESUNSPOR’DA KONGRE KARARINA ERTELEME

Bank Asya Birinci Lig’de mücadele eden Giresunspor Kulüp Başkanı Osman Çırak, kongreye gitme kararlarını yapılan bir takım görüşmelerin ardından ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladı.

Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Osman Çırak “Karşıyaka mağlubiyetinin ardından yönetim kurulu toplanarak kongreye gitme kararı gündeme gelmişti. Ancak bu kararı Valimiz Mustafa Yaman ve Belediye Başkanımız Kerim Aksu ile yapılacak görüşmelerin ardından açıklanacaktı. Bugün bu görüşmelerimizi yaptık. Gerek Valimiz Mustafa Yaman gerekse Belediye Başkanımız Kerim Aksu ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Bu yönetimin arkasında bulunduklarını yönetimin devam etmesi gerektiği ifade edildi. Bu görüşmeler neticesinde de Giresun’da bulunan yönetici arkadaşlarımızla tekrar toplandık. Bir takım kararlar aldık. Fakat kararlarımızı İstanbul’da bulunan yönetici arkadaşlarımızla da paylaşmadan kamuoyuna açıklamak istemiyoruz. Şu kadarını ifade edebiliriz ki kongreye gitme kararımızı biraz öteledik” dedi.

Karşıyaka maçında bir grup taraftarın istifa çağrılarını da değerlendiren Başkan Çırak, Giresunspor’un üzerinde kirli ellerin dolaştığını ileri sürdü. Başkan Çırak “ Birileri Giresunspor’un düşmesi için adeta mücadele veriyor. Karşıyaka maçında rakip karşısında 1-0 öndeyken hala taraftar aleyhimize tezahüratta bulunuyor. Rakip beraberlik ve galibiyet gollerini attığında da bu bir grup taraftar coşuyor, seviniyor. Bu görülmemiş bir olaydır. Aynı şekilde bazı futbolcularımızın menajerleri aranarak, futbolcuların ayrılması isteniliyor. Bunu yapanlar Giresunsporlu olamazlar. Biz de bu kişilere asla pabuç bırakmayız. Yönetim olarak Giresunspor’a zarar veriyorsak, zaten çekip gideriz. Ancak kirli ellerin oyunlarıyla da kirli ellere yönetimi teslim etmeyiz” diye konuştu.

Giresunspor’un istenildiği yerde olmadığını ancak düşmesi gibi bir durumunda asla söz konusu olmadığını da kaydeden Çırak “Ne yönetimin ne de teknik kadromuzun, futbolcularımızın ligden düşmek diye bir endişesi bulunmamaktadır. Aramızda 3 puan fark olan takımın hala şampiyonluk iddiası varsa bizimde play-off şansımız sürmektedir. İkinci yarı oynayacağımız maçlarla bu puan kayıplarımızı telefi edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 17:20:02
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 17:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?