2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Giresunspor’a Brezilyalı şoku!

GİRESUNSPOR’A BRAZİLYALI ŞOKU

Bank Asya Birinci Lig’de mücadele eden Giresunspor’un sambacıları Luiz Gustavo Bergamin, İsael Da Silva Barbosa ve Cleyton Coelho Dos Santos Boka, paralarını alamadıkları gerekçesiyle noel tatili için gittikleri ülkelerinden Türkiye’ye dönüş yapmadılar.

Giresunspor’un Brezilyalı futbolcularının menajeri Faruk Güler, kulüp tarafından kendilerine verilen taahhütlerin yerine gelmemesi dolayısıyla futbolcuların Giresun’a dönmeyi düşünmediğini belirterek “Daha önceden bir miktar paralarını almış olsalar da Giresunspor Yönetimi tarafından prim, maç başı ve peşinat ödemeleri yapılamadı. Yabancı futbolculara yönetimden “Antalya’ya da yapılan devre arası kampına katılın” çağrısında bulunuldu. Üç futbolcunun Türkiye saatiyle bu sabah saat 05.00’de Brezilya’dan ayrılmaları gerekiyordu. Ancak Luiz Gustavo Bergamin, İsael Da Silva Barbosa ve Cleyton Coelho Dos Santos Boka ‘Paramız gelmeden kararımızdan vazgeçmiyoruz ve geri dönmek istemiyoruz’ diyerek uçağa binmediler” dedi.

Öte yandan futbolcuların Brezilyalı menajerinin de kulüpten alacağı bulunduğu, Brezilyalı futbolcuların Giresunspor’un Antalya kampına katılmamasında Brezilyalı menajerinin etkili olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 16:03:01
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 18:35:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?