3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da 4 imza

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı iç transferde Metin Aktaş ve Muzaffer Bilazer, dış transferde de Göztepe'den Enver Işık, Trabzon Karadenizspor'dan Muharrem Kaya ile sözleşme imzaladı.

Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Sandal, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı açıklamada, iyi ve güçlü bir kadro kurmak için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Sandal, iç transfer görüşmelerinin tamamlandığını, dış transfer görüşmelerinin ise halen sürdürüldüğünü ve kısa sürede de transferi noktalamak istediklerini kaydetti.

Sandal, daha önce prensip anlaşmasına varılan iç transferde Metin Aktaş ve Muzaffer Bilazer, dış transferde de Göztepe'den Enver Işık ve Trabzon Karadenizspor'dan Muharrem Kaya ile sözleşme imzalandıklarını belirterek, "Sözleşme imzaladığımız Metin Aktaş, Muzaffer Bilazer, Enver Işık ve Muharrem Kaya'nın Giresunspor'a büyük katkılarının olacağına inanıyoruz" dedi.

Yabancı futbolcu transferine de büyük önem verdiklerini dile getiren Sandal, "Kadromuzu yabancı futbolcularla güçlendirmek istiyoruz. Deneme amacıyla 5 futbolcuyu denemeye aldık. Ancak bunlardan 3'ünü yeterli bulunmayıp geri gönderdik. Halen 2 futbolcu denenmeye devam ediyor. teknik direktörümüz Mehmet Birinci'nin vereceği rapor doğrultusunda bu futbolcularla sözleşme imzalayıp imzalamayacağımıza karar vereceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 13:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?