4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Giresunspor'da galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Giresunspor'da, Kırıkkalespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, dün kendi sahalarında karşılaştıkları lider Kırıkkalespor'u zorlu bir 90 dakikanın ardından 2-1 mağlup ettiklerini söyledi. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Demir, "MKE Kırıkkalespor karşılaşmasının zirve yarışını sürdürmek amacıyla bizim açımızdan önemi büyüktü. Bu önem çerçevesinde karşılaşmaya hazırlandık. Karşılaşmada üstün olan taraf bizdik. Oyuncularımız kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiler. Her iki yarıda bulduğumuz gollerle sahadan galip ayrıldık. MKE Kırıkkalespor karşısında ortaya koyduğumuz iyi mücadelenin sonucunda haklı bir galibiyet almaktan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu. 

Demir, MKE Kırıkkalespor karşılaşmasında Giresunspor taraftarının tribünleri doldurarak kendilerini yanlız bırakmadığını da belirterek alınan galibiyette taraftarın kendilerine artı güç verdiğini kaydetti. 

MKE Kırıkkalespor karşılaşmasının geride kaldığına dikkat çeken Demir, deplasmanda Arsinspor'la yapacakları karşılaşmaya hazırlandıklarını ve hedeflerinin bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak olduğunu sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2006 Pazartesi 11:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?