3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da genel kurul toplantısı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da kulüp başkanı Fatih Kitapçı, 20 Kasım 2008 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapılması kararı aldıklarını söyledi.


Kitapçı, düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulunun dün akşam toplandığını ve olağanüstü genel kurul kararı aldığını belirtti. Giresunspor'un geleceği açısından böyle bir karar verdiklerini vurgulayan Kitapçı, yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayacaklarını dile getirdi.
Giresunspor'un yapılacak olan olağanüstü genel kurulda iyi bir yönetimin oluşmasını istediklerini kaydederek, yeni oluşacak yönetim kuruluna her türlü desteği vereceklerini ifade etti.


Kitapçı, Giresunspor yönetim kurulu olarak yaşanan ekonomik sıkıntıları aşamadıklarını ve Giresun Valiliği ve belediyenin kendilerine verilen destek sözlerinin bir türlü yerine getirilmediğini belirterek "Sezon öncesi Giresunspor'un kalıcı gelirlere kavuşturulması için bazı projelerimizi şart koşmuş, bunların yerine getirilmemesi yönünde ise yönetim kurulunda görev almayacağımızı açıklamıştık. Giresun Valiliği ve Giresun Belediyesi'nden, projeler için söz almıştık. Ancak aradan geçen zamana karşı bunlar yerine getirilmedi. Biz her şeye rağmen bu kulübü alarak bugünlere getirdik. Ne var ki ekonomik sıkıntıları bir türlü aşamadık. Gerekli desteği bir türlü bulamadık" dedi.


Giresunspor'un menfaatlerini her şeyden önde tuttuklarını ve bu yönde hareket ettiklerini söyleyen Kitapçı, "Yönetim kurulu olarak Giresunspor'u iyi yerlere taşıdık ve önemli işlere imza attık. Bu noktada Giresunspor'a sahip çıkılmasına anlam veremiyoruz. Giresunspor'u alıp başka yerlere götürmedik. İnşallah bizlere sağlanmayan destekler, yeni oluşacak yönetime verilir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 14:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?