3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da genel kurula doğru

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da Kulüp başkanı Fatih Kitapçı, yeni oluşacak yönetim kurulunun Giresunspor'u hem ekonomik açıdan, hem de sportif açıdan güzel yerlere taşıyacaklarına inandıklarını belirtti.


Kitapçı, yaptığı yazılı açıklamada, Giresunspor Yönetim Kurulu olarak Olağanüstü Genel Kurulu kararı aldıklarını ve 20 Kasım tarihinde yapılacak genel kurulda görevi bırakacaklarını hatırlattı. Yönetim kurulu olarak, kulübün kalıcı gelirlerine kavuşturulamaması ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftarın yönetimi istifaya çağırması nedenleriyle, olağanüstü genel kurul ve görevi bırakma kararı aldıklarını vurgulayan Kitapçı, "İnşallah bizden sonra göreve gelecek kişiler Giresunspor'un hedeflerini daha büyütürler. Görevde kaldığımız süre içerisinde bizlere destek olan taraftarlarımıza, basınımıza, bürokratlarımıza ve yöneticilik yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.


Giresunspor'un, halen kulübün bankalara olan kredi, futbolcu peşinatları ve maç başları, piyasaya olanlar ile kendisine olmak üzere toplam 2 milyon 326 bin YTL borcunun bulunduğunu belirten Kitapçı, açıklamasında şunları kaydetti:
"Kulübün yıl sonuna kadar İddaa, yayın, reklam ve saha hasılatlarını gözönüne alırsak 2 milyon 150 bin YTL geliri olacaktır. Bu mali tabloda görüldüğü gibi kulübümüz Türkiye liglerinde eşine ender rastlanan en az borcu olan kulüptür. Bizden sonra yönetime geleceklerin Giresunspor'u hem ekonomik açıdan hem de sportif açıdan güzel yerlere getireceklerine inanıyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 15:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?