3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da hedef Kasımpaşa

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, Kasımpaşa'yı yenerek ligdeki çıkışlarını seri galibiyetlere dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa ile hafta sonu sahalarında yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, ''Ligin güçlü ekiplerinden olan Kasımpaşa ile oldukça zor bir maç yapacağız. Bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Rakibimizi yenerek ligdeki çıkışımızı seri galibiyetlere dönüştürmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Ligde üst sıralarda yer alma mücadelesi verecek yeşil-beyazlı ekibin, alacağı başarılı sonuçlarla adından sık sık bahsettireceğini ifade eden Birinci, ''Ligin ilk iki haftasını yaşadığımız talihsizliklerle puansız kapatmıştık. Ancak Samsunspor deplasmanında aldığımız farklı galibiyetle lige yeni bir başlangıç yaptık. Şimdi önümüzde Kasımpaşa engeli var. Turkcell Süper Lig'den geçen sezon düşen rakibimiz, kadrosunu bozmadığı gibi yeni transferler yaptı. Kasımpaşa ligde mağlubiyeti olmayan bir takım. Rakibimizi puansız göndermek istiyoruz, bu güce ve inanca sahibiz. Taraftarlarımızın desteği ile karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımıza yürekten inanıyoruz'' diye konuştu.

Birinci, takımda sakatlığı süren Sinan ve Muzaffer'in Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

AA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?