4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Giresunspor'da kamp sona eriyor

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Giresunspor'da Bolu kampı yarın sona eriyor. 

Basın Sözcüsü Ali Yaraman, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2 Temmuz tarihinde yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladıklarını, ikinci etap çalışmaları için de 17 Temmuz'da Bolu'da kampa girdiklerini belirten Yaraman, 12 gün süren kampın yarın sona ereceğini belirtti. Yaraman, "İyi ve yararlı bir kamp dönemi geçirdik. Kampta Sakaryaspor PAF, Akçaabat Sebatspor ve Eyüpspor ile hazırlık maçları oynadık. 3 maçı da kazandık. Futbolcularımızın oldukça hırslı olduklarını gözlemledik, savaşan futbolculardan kurulu bir Giresunspor izledik. Bu da bizi yeni sezon öncesi başarıya ulaşma adına umutlandırdı" dedi. 

Dış transferde Yimpaş Yozgatspor'dan Cem'in transfer edildiğini ifade eden Yaraman, Bolu kampı dönüşü Teknik Direktör Tufan Sofuoğlu'nun vereceği rapor doğrultusunda, 28 kişilik kamp kadrosunun 24'e indirileceğini vurguladı.
Kafilenin yarın Giresun'a döneceğini belirten Yaraman, hafta sonu futbolculara izin verileceğini, sezon hazırlıklarının 3. etap çalışmalarına pazartesi günü kulüp tesislerinde başlayacaklarını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2006 Perşembe 14:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?