3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da Kitapçı güven tazeledi

Telekom Lig A'nın yeni takımlarından Giresunspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda Fatih Kitapçı yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Giresunspor Olağanüstü Genel Kurulu, kulüp binasında yapıldı. Genel kurula 517 üyenin 347'si katılırken, tek aday olarak seçime giren Fatih Kitapçı, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Başkan Kitapçı, genel kurulda yaptığı konuşmada, Giresunspor'un yeni sezonda Türk Telekom Lig A'da mücadele edecek olması nedeniyle büyük desteğe ihtiyaç duyacaklarını dile getirerek, "Güçlü bir takım kurarak Türk Telekom Lig A'da başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Bunun için Giresun halkı ve Giresunspor taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Gerekli destek sağlanırsa, güçlü bir Giresunspor oluşturabiliriz. Böylelikle de Türk Telekom Lig A'da daha iyi şartlarda mücadele edebiliriz ve başarıyı yakalarız" dedi.

Fatih Kitapçı başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: "Hakan Güngör, Fahri Şahin, Mustafa Temel Bozbağ, Ahmet Külekçi, Mustafa Karadere, Reşat Bahat, Mehmet Şehitoğlu, Recep Dizdar, Nihat Yılmaz, Hikmet Hancıoğlu, Eyüp Kitapçı, Salih Kakışım, Halit Özkaya, Süleyman Günaydın"

Olağanüstü genel kurula Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Giresun Emniyet Müdür Vekili Kemal Karabulut, Giresunspor Yönetim Kurulu üyeleri ile kongre üyeleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 18:53:20
Güncelleme :16 Haziran 2007 Cumartesi 18:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?