3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da kongreye doğru

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Giresunspor'da Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı, 11 Haziran tarihinde yapılacak olağanüsütü genel kurulda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı, daha önce başkanlığa aday olmama kararı aldığını, ancak kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda kararından vazgeçtiğini belirterek, 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. Giresunspor'da görev yaptığı 2 yıllık süre zarfında önemli başarılar elde ettiklerini dile getiren Kitapçı, bu başarıların gelecek sezon da artarak süreceğini kaydetti. 

20 kişilik yönetim kurulu listesi hazırlayacaklarını, gelecek sezon bütçenin 2 milyon YTL olacağını kaydeden Başkan Kitapçı, "Göreve gelmemiz durumunda güçlü bir yönetim ve bütçe oluşturacağız. Hedefimiz de şampiyonluk olarak 2. Lig A Kategorisi'ne yükselmek olacaktır" diye konuştu. Başkan Kitapçı, takımın başına kariyer sahibi bir teknik direktör getireceklerini, teknik direktörün vereceği rapor doğrultusunda da kaliteli futbolcular transfer ederek hedeflerine ulaşacaklarını sözlerine ekledi. 

Öte yandan, işadamı Emin Ertuğrul da, 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Giresun Gazeticiler Derneği'nde (GGD) bir basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul, Giresunspor'u layık olduğu yerlere taşımak amacıyla kulüp başkanlığına aday olduğunu dile getirdi. Ertuğrul, listesinde yer alacak yönetim kurulu üyelerinin Giresun ve İstanbul'da bulunan işadamlarından oluşacağını belirtti.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 12:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?