7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Giresunspor’da son durum

GİRESUNSPOR’DA SON DURUM

Bank Asya Birinci Lig takımlarından Giresunspor Başkan Vekili Mustafa Bozbağ ve Basın Sözcüsü Ali Akdağ, birlikte düzenledikleri basın toplantısında transfer ve borçlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Giresunspor’un ilk önce hoca sorununu çözdüklerini bundan sonra futbolcu transferi için çalışmalara başladıklarını belirten Basın Sözcüsü Ali Akdağ, “Kulübümüzle halen sözleşmesi devam eden Sefa Aksoy, Feridun Sungur, Emre Yıldırım ve Gazi Battal bulunmaktadır. Bu futbolcularımızın yanı sıra altyapıdan gelen Ali Zorlu, Akif Önal, Onur Demir, Tuncer Çimenli, İsmail Künbül ve Eren Tozlu bulunmaktadır. Bu futbolcularımızın yanı sıra bir de camianın Giresunspor’da kalmasını istediği futbolcularımızdan Gencer Cenko, Ramazan Sal, Ramazan Köse ve Şenol Demir var. Bu futbolcularımızla görüşmelerimizi yaptık. Şartlarını öğrendik ve şartlarımızı söyledik. Yaptığımız görüşmelerin ardından transfer komitemizle bir değerlendirme yapacağız. Ayrıca hocamızın da bize vereceği bir transfer listesi olacak. Nereden bakacak olursa 20 futbolcu transferi yapacağız. Her mevkiye ikişer futbolcu transferimiz olacak. En iyi kadroyu oluşturacağız. Önceliğimiz hocaydı, bunu yaptık. Bundan sonra da futbolcu transferlerimize yurt içinde ve yurtdışında devam edeceğiz” dedi.

Giresunspor’un Başkan Vekili Mustafa Bozbağ ise kulübün 4 milyon 800 ile 5 milyon 200 TL arasında bir borcu olduğunu söyledi. Bozbağ, “Biz buraya ağlamaya sızlamaya gelmedik. Ancak kamuoyunun da ne kadar bir borçla kulübü devraldığımızı, bırakırken de ne kadar bir borçla bıraktığımızı bilmesi gerekir. Şuanda kesin olmamakla birlikte 4 milyon 800 ile 5 milyon 200 TL arasında bir borç olduğunu söyleyebiliriz. Bir taraftan bu borçları öderken diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdüreceğiz. Bize duyulan güveni boş çıkarmayacağız” diye konuştu.

GİRESUNSPOR’DA SON DURUM
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 15:43:01
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 15:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?