3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da üç puan hesabı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da Basın Sözcüsü Fatih Sandal, Adanaspor'u deplasmanda yenerek 3 puanı almayı hedeflediklerini söyledi.


Sandal, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Sakaryaspor'a 3-0 mağlup olduklarını hatırlattı. Sakaryaspor karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Sandal, bu kötü futbolun sonucunda da mağlubiyeti hakkettiklerini belirtti.
Sakaryaspor maçında ortaya konan kötü futbol ve alınan mağlubiyet nedeniyle yönetim kurulu olarak futbolculara 5 biner YTL para cezası verilmesini kararlaştırdıklarını dile getiren Sandal, son haftalarda alınan kötü sonuçları önlemek için de bazı tedbirlerin alınacağını kaydetti.


Bu hafta sonu Adanaspor'la deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Sandal, "Adanaspor güçlü bir ekip. Bu nedenle bizi zorlu bir maç bekliyor. Ancak biz de deplasmanlarda iyi sonuçlar alıyoruz. Oynadığımız 3 deplasman maçından ikisini kazanmayı başardık. Deplasmanda aldığımız iyi sonuçlara, Adanaspor maçını da eklemek hedefindeyiz. Sahaya iyi bir futbol yansıtarak karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız. Buna inancımız tam" dedi.
Sandal, takımda cezalı futbolcunun bulunmadığını, Sezai, Muzaffer ve Cem Sinan'ın sakatlıklarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 15:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?