3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da yeni transfer

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi ekiplerinden Giresunspor'da, dış tranferde Mersin İdmanyurdu'ndan Mehmet Zengin'le sözleşme imzalandı. 

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, gelecek sezon bir üst lige çıkmak amacıyla güçlü kadro kurmak için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Kitapçı, dış transfer görüşmelerinde Mersin İdmanyurdu'ndan Mehmet Zengin'le anlaşarak kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti. 

Dış transfer görüşmelerinde belirledikleri isimlerle görüşmelerin son aşamaya geldiğini vurgulayan Kitapçı, "2 Temmuz tarihine kadar dış transferi bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz tarihinde Giresun'da başlayacaklarını dile getiren Kitapçı, "19 Temmuz tarihine kadar çalışmalarımızı Giresun'da sürdüreceğiz. Ligin hazırlıkları için 19 Temmuz tarihinde Bolu'da ikinci etap kampı yapacağız. Güçlü bir kadro ve iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, 2. Lig A hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Mehmet Zengin de Giresunspor'a geldiği için mutlu olduğunu, Giresunspor'un bir üst lise çıkması için elinden geleni yapacağını kaydetti.
Konuşmaların ardından Mehmet Zengin, kendisini 1 yıllığına Giresunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 21:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?