3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'da yüzler gülüyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, 10 Temmuz tarihinde yeni sezon hazırlıklarına Giresunspor tesislerinde başladıklarını hatırlattı.

21 Temmuz tarihine kadar kendi tesislerinde lig hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Birinci, "22 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında İzmit Kartepe'de 2. etap çalışmalarını gerçekleştirdik. Kartepe kampı bizim için lig öncesi oldukça verimli geçti. Burada üç hazırlık maçı oynadık. Bu maçlarda eksikliklerimizi görerek, gerekli tedbirleri aldık. Kartepe kampından istediğim verimi aldık" dedi.

6 Ağustos tarihinde Ankara Kızılcahamam ya da Bolu'da üçüncü etap çalışmalarını gerçekleştirmek için kampa gireceklerini kaydeden Birinci, "Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Bolu ya da Kızılcahamam'da yapacağımız kampı en iyi değerlendirerek, lige hazır hale gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Bolu ya da Ankara Kızılcahamam'da yapılacak olan üçüncü etap kampında 2 yabancı futbolcuyu denemeye alacaklarını belirten Birinci, beğenilmesi durumunda biriyle sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 17:27:09
Güncelleme :4 Ağustos 2008 Pazartesi 17:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?