8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Giresunspor'dan taraftara çağrı!

GİRESUNSPOR KULÜP BAŞKANI PEKER'DEN SAMSUNSPOR MAÇI ÖNCESİ SAĞDUYU ÇAĞRISI

Bank Asya Birinci Ligi’nde mücadele eden Giresunspor Kulüp başkanı Olgun Peker, Samsunspor maçı öncesi taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.

Ligin en fazla ceza alan takımlarından birisi haline geldiklerini hatırlatan Olgun Peker, “Neredeyse her hafta bir karşılaşmada ceza alır duruma geldik. Buda federasyon gözünde sabıkalı bir duruma gelmemize neden oldu. Bugüne kadar yaklaşık 500 bin TL civarında bir para cezasına çarptırıldık. Takıma kaynak sağlamak için 3-5 bin TL paralar peşinde mücadele ederken, yaklaşık 400-500 bin TL cezalar büyük paralardır. Bu yüzden taraftarımızın sağduyulu davranmasını kulüplerine zarar verecek davranışlar yapmamalarını bekliyoruz” dedi.

Bu hafta kendi seyircileri önünde Karadeniz takımı Samsunspor’la karşılaşacaklarını de kaydeden Başkan Peker, “Karadeniz olarak komşu bir takımımızı bu hafta konuk edeceğiz. Taraftarımıza düşen komşu takımımızı en iyi şekilde ağırlamaktadır. En ufak bir tatsızlığa fırsat vermemenin yanı sıra örnek bir ev sahipliği sergilemek zorundayız. Sonuç ne olursa olsun, en iyi şekilde Samsunspor’u ağırlayıp göndermeliyiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 17:12:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 18:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?