3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'dan taraftarlarına çağrı

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Giresunspor'da yönetim kurulu yeşil-beyazlı taraftarları hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçında tribünlerdeki yerini alarak takımlarına destek vermeye çağırdı.


Giresunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçının oldukça zorlu geçeceğine dikkat çekilerek bu maçta en büyük kozun yeşil-beyazlı taraftar olacağı belirtildi. Giresunsporlu taraftarların Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya gelerek takımlarına destek vermesinin istendiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Samsunspor deplasmanında alınan 3 puan ile çıkışa geçen ekibimizin evinde oynayacağı zorlu Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakma. Ekibimizin, Süper Lig'den yeni düşen ve kadrosunu bozmayan Kasımpaşa karşısındaki en büyük kozu siz taraftarlarımızsınız. On ikinci adamı görevini yapmaya çağırıyoruz. Taraftarıyla, fanatiğiyle, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle, 7'den 70'e tüm Giresunluları 21 Eylül Pazar günü Atatürk Stadı'nı doldurarak bir futbol şöleni yaşatmaya çağırıyoruz. Unutmayın sizler olmazsanız bizler de olmayız."

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 18:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?