3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresunspor'dan transfer atağı

Türk Telekom Lig A'nın yeni takımlarından Giresunspor, dış transferde Trabzonspor'dan Burak Keskin ve Emrah Kol ile Sarıyer'den Uğur Keskin ve Yimpaş Yozgatspor'dan Tayfun Rıdvan Albayrak ile sözleşme imzaladı.

Basın Sözcüsü Mustafa Temel Bozbağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, güçlü bir kadro kurmak için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. İç transfer görüşmelerinin de sürdüğünü belirten Bozbağ, dış transferde Trabzonspor'dan Burak Keskin ve Emrah Kol ile Sarıyer'den Uğur Keskin ve Yimpaş Yozgatspor'dan Tayfun Rıdvan Albayrak ile anlaştıklarını dile getirerek, "Bu futbolcuları geçen sezon boyunca takip ettik. Giresunspor'a büyük katkı sağlayacaklarına inanıyoruz" dedi.

Dış transfer görüşmelerini sürdürdüklerini ifade eden Bozbağ, belirledikleri isimleri kadrolarına katmayı hedeflediklerini vurguladı.
Konuşmaların ardından Trabzonspor'dan Burak Keskin ve Emrah Kol ile Sarıyer'den Uğur Keskin ve Yimpaş Yozgatspor'dan Tayfun Rıdvan Albayrak birer yıllık sözleşmeye imza attı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 17:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?