3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun'u bayraklarla donatalım

AK Parti Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'a düzenlediği operasyona manevi destek amacıyla Türk Bayrağı ve rozeti kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Akten yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, hükümet, ordu ve diğer yetkili makamların uyum ve koordineli çalışması ile PKK terör örgütünün perişan edildiğini belirterek, "Terörle mücadelenin doğası gereği de maalesef şehit vermekteyiz. Bu mücadele sürdüğü sürece de verilecektir." dedi.

Hükümet ve ordunun sonuna kadar kararlı olduğunu ifade eden Akten açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu durumda bizlere düşen görev başta askerimiz ve ordumuz olmak üzere emeği geçen herkese destek vermek, dua etmektir. Türki milletinin tek yürek olması, bu zor günlerde kenetlenmesi ve elinden ne geliyorsa yardımcı olması en büyük dileğimizdir."

Terör örgütüne karşı mücadele edenlere manevi destek olmak için Türk Bayrağı asma kampanyası başlattıklarını kaydeden Akten, "Biz bütün hemşerilerimizden ev ve iş yerlerine bayraklarını asmalarını rica ediyorum. Bunun dışında ise onlara vereceğimiz en büyük desteğin yapacağımız dualar olacağını düşünüyorum. AK Parti İl teşkilatı olarak hafta içerisinde bin adet Türk Bayrağı rozeti dağıtacağız. Diğer sivil toplum kuruluşlarını da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz." dedi

Zaman
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 15:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?