3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Giresun'un gururu oldular

Nevşehir’de 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Bölge birinciliğini elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Yağlıdere Mustafa Kemal Yatılı Bölge İlköğretim Okulu futbol takımı ilçede coşkuyla karşılandı.


Yağlıdere ilçe girişinde, aileleri ve ilçe halkı tarafından davul zurnalarla karşılanan kız futbol takımının oyuncuları, daha sonra şehir turu gerçekleştirdi.

Yağlıdere Mustafa Kemal Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Müdürü Murat Bayram, kız futbol takımının büyük bir başarıya imza attığını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayram, Türkiye Şampiyonası'nda da iyi bir sonuç elde etmek istediklerini belirterek, “Yağlıdere tarihinde ilk kez bu denli önemli bir sonuca imza attık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Kızlarımız önemli bir başarıyı yakaladı. Türkiye Şampiyonası'nda da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz” dedi.


Mustafa Kemal Yatılı Bölge İlköğretim Okulu kız futbol takımı, 28 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Amasya’da yapılacak olan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 16:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge kahraman IP: 88.233.3.xxx Tarih : 15.02.2010 16:30:40

hepsini gönülden kutluyorum